GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


"Az ország egész területén vállalunk e szervizelést?"

-Igen, a Hondimpex Kft. az ország területén található szervizpontjai segítségével az ország egész területén képes szerviztevékenységet ellátni."

 

"Az alkatrészellátást mennyi időre tudjuk biztosítani?"

-A készülékeinkre, gépeinkre a Hondimpex Kft 3-5 évig terjedő időszakra tudja az alkatrészellátást biztosítani. De a csúcstechnológiával ellátott "HONDA" tipusú gépekre akár 10-15 évig.

 

"A gépjármű karosszéria műhelyeket kitudjuk szolgálni?"

-Igen, egy komplett karosszéria műhelyt eltudunk látni minden olyan gépekkel, hogy az felkészült legyen mindenféle javítási munkálatokra pl. hegesztés, horpadáskihúzás stb.

 

"A teher- és személygépjármű műhelyek igényeit is biztosítani tudjuk?

- Igen, ezen javítóműhelyek bármilyen javítási, bemérési munkálatainak pl. zajszint, futómű, alváz stb. elvégzéséhez többféle gépet tudunk ajánlani. A gépek beszerelését cégünk csapata személyesen elvégzi.

 

"Az esőzések, áradások idején a vízelvezetésben mivel tudunk segíteni?"

- A "HONDA" tipusú víz- zagyszivattyúk a legjobbak ezen nehézségek elhárításában, és amik a legnehezebb időkben is bármikor készenlétben állnak. Referenciánk: Országos Katasztrófavédelem

 

"A kisebb-nagyobb házkörüli munkálatok elvégzéséhez mi a legjobb megoldás?"

-Ahhoz, hogy az udvart, kertet és a szőlőt szépen rendben tartsuk, segítségünkre lehetnek a csúcsminőségű "HONDA" tipusú kerti gépek: fűkasza, szegélyvágó, fűnyírógép, kapálógép, permetező.

 

"A háztartási munkálatokhoz segítségükre lehetünk valamivel a háziasszonyoknak?"

- Természetesen? Az egyik legfontosabb szerintünk az egészségünk érdekében a poratkákkal szembeni védelem a porszívózás, felmosás. Ezeket a kombinált nedves-száraz porszívók, melegvizes felmosók megcsinálják.